Ny frustrerende kamp

Kenny Dalglish så laget skape drøssevis med sjanser, men klarte ikke å finne veien til nettmaskene. Manageren var tydelig oppgitt etter kampslutt.

Liverpool dominerte store deler av kampen, men Peter Odemwingie stjal alle poengene for West Bromwich.
- Det er ikke bare en av disse dagene. Det har vært slik syv eller åtte ganger her. Etter at vi vant Carling Cup, kom vi tilbake og møtte Arsenal. Da spilte vi utmerket. Vi kom til finalen forrige helg etter å ha beseiret Everton. I dag kom de ut og var fremragende igjen, sa Kenny Dalglish til pressen etter 0-1 mot West Bromwich-

- Spillerne skal ha stor ære for at de fortsatte å angripe og skape sjanse etter sjanse. Treverket, igjen, var ikke vår beste venn. Spillerne viste stor besluttsomhet i måten de arbeidet på. Av den grunn skapte de mange målsjanser, men de klarte ikke å omsette dem. Det er ikke mye mer vi kan tilføye enn det vi har sagt så mange ganger tidligere etter en kamp på Anfield.

Dirk Kuyt, Andy Carroll, Luis Suarez, Maxi Rodriguez og Jordan Henderson var alle meget nær ved å score.
- De trenger bare å litt mer hell, tror jeg. Det høres ut som jeg gjentar dette, men det er ingen unnskyldning. Vi løper ikke i fra noe. Det er ikke slik at noe er drastisk feil. Vi trenger bare et lite stykke hell. Jeg tror dere kan gå gjennom de gamle intervjuene, og dere vil finne det samme der.

Maxi Rodriguez og Daniel Agger så ut til å bli snytt for straffespark.
- Vi kan ikke diktere hvilke avgjørelser som går for og i mot oss, kan vi? Vi må bare fortsette å forsøke å gjøre riktig det vi gjør. Vi forsøker å gjøre det meste riktig. Med ethvert fotballag spiller det ingen rolle hvor god, dårlig eller annerledes du er, du må ha litt flaks med avgjørelsene. Som jeg sa, vi må bare holde det gående.