Ny kommersiell samarbeidspartner

Liverpool FC har inngått en langsiktig avtale med det globale print- og dokumenthåndteringsselskapet Konica Minolta.

Gjennom avtalen vil Liverpool hjelpe Konica Minolta til å heve deres profil som leverandør av utskrifts- og dokumenthåndteringstjenester til små og mellomstore bedrifter, offentlig sektor og kommersiell virksomhet gjennom merkevaren og engasjement med Liverpools supportere. Liverpool vil igjen nyte godt av Konica Minoltas ferdigheter, erfaring og kompetanse i rollen som klubbens offisielle print- og dokumenthåndteringspartner.

- Vi er glad for å jobbe med et varemerke som har en slik innovativ og frisk tilnærming til forretningsløsninger, og klubben vil bidra med å gi Konica Minolta et meget synlig varemerke og tilgang til vår supporterbase, sier Liverpools administrerende direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Vårt samarbeid med LFC støtter vår visjon om å utvikle langsiktige samarbeid som optimaliserer gjensidig lønnsomhet som vil kunne forbedre effektiviteten og redusere de operasjonelle kostnader forbundet med håndtering av print- og dokumenthåndtering for klubben. Samtidig vil vi kunne være i stand til å heve vår profil innen B2B som markedsleder, sier Neil Dingley som er Operations Director & Company Secretary i Konica Minolta.