Ny seier for Silva

Med Toni Silva på laget har Northampton klatret over streken i League 2. Ellers var det dårlig uttelling for Liverpools utlånsspillere på lørdag.

Toni Silva spilte 82 minutter for Northampton, og da stod det 3-0 hjemme mot Aldershot. Sluttresultatet ble 3-1 og Northampton er nå over streken nederst i League 2.

I League 1 tok Rochdale og Stephen Darby et sterkt poeng borte mot Huddersfield, i en kamp som endte 2-2. Stephen Darby spilte hele kampen for gjestene. David Amoo var på banen i 79 minutter da Bury tapte 4-1 borte mot Carlisle, og det stod 2-1 da Amoo forlot banen.

I Championship satt Peter Gulacsi på benken til Hull da det ble 2-2 hjemme mot Ipswich, mens Danny Wilson ikke var med i troppen til et Blackpool som røk 3-1 borte mot Peterborough.

Joe Cole ble byttet ut etter 77 minutter da Lille jaktet poeng i Lyon, mot et hjemmelag som hadde fått en mann utvist. 2-1 stod seg imidlertid og selv om Lille beholder tredjeplassen i Ligue 1 er det nå flere lag som har kontakt bakfra, inkludert Lyon. Alex Ferguson var på tribunen, muligens for å følge Eden Hazard.