Ny sjanse for Joe Cole

Liverpool er ventet å bytte ut nesten hele laget som startet mot Everton til kveldens oppgjør mot Swansea, som vil gi en mulighet for Joe Cole. Kampen sendes ikke på fjernsyn.

Brendan Rodgers avslører overfor The Guardian at Joe Cole kommer inn på laget mot Swansea i Capital One Cup. Det ryktes at det bare vil være Joe Allen av utespillerne som vil starte av de som var med fra avspark mot Everton på søndag. Det vil bety at for eksempel 18 år gamle Samed Yesil vil spille spiss. Det forventes imidlertid at manageren vil ha en sterk benk tilgjengelig.

- Det har vært vanskelig for ham da han arbeidet hardt under pre-season og så ble skadet, og andre har kommet inn og gjort det bra, sier Rodgers om Joe Cole. Liverpools nr.10 startet den første kvalifiseringskampen i Europa League mot Gomel tidlig i august, men varte bare 23 minutter før han måtte ut med en hamstringskade.

- Jeg vil ikke bare kaste ut ungguttene fordi rutinerte spillere er tilgjengelige igjen, fortsetter manageren. – Dette er en mulighet for Joe til å komme inn og vise hva han står for. Han arbeider veldig hardt og er veldig ivrig etter å være en suksess i Liverpool.

- En kan ikke klage på hans innstilling, Joe er ikke typen som vil ønske å bli tatt ut ut fra hva han har gjort tidligere. Han vet at det er hva du presterer nå som er viktig. Han ønsker å ha en fremtid her, han behøver bare kamper for å vise hva han kan gjøre.

Avspark mot Swansea er kl 21.00 og kampen vises ikke på norsk fjernsyn. Vi oppdaterer imidlertid kampen live her på liverpool.no og vil legge ut spillerbørs fra vår mann på Anfield kort tid etter at sluttsignalet går. Du kan også få lagoppstilling, scoringsvarsler og resultat ved pause og slutt gjennom vår SMS tjeneste.