Nytt innhopp for Aquilani

Alberto Aquilani har nå 27 kamper for AC Milan, eller bare 22 kamper dersom innhoppene skal telles som halve kamper. Storseier for Pacheco. Tap for Joe Cole. Stram hamstring for David Amoo.

Alberto Aquilani fikk sin 27. kamp for AC Milan da han ble byttet inn i 1-2-tapet hjemme mot Fiorentina i dag. Midtbanespilleren har 17 kamper fra start og 10 som innbytter. Aquilani er som kjent utlånt fra Liverpool til AC Milan for hele inneværende sesong, men når 27-åringen får spilt 25 kamper for Milan sier avtalen mellom klubbene at han blir Milano-klubbens eiendom på permanent basis. Det har imidlertid blitt antydet at innhopp kun skal telles som halve kamper, og det betyr i så fall at spilleren har nådd 22 kamper.
- Kontrakten med Liverpool er veldig presis. Hver gang Aquilani spiller for Milan er det verdt enten en hel eller en halv kamp. Hvis han starter og går ute etter fem minutter, vil det telle som en hel kamp. Hvis han blir byttet inn, vil det alltid telle som en halv kamp, har TMW-direktør Michele Criscitiello tidligere uttalt.

Lille tapte 1-3 borte mot Brest. Joe Cole ble byttet ut i det 59. minutt. Dani Pacheco startet på benken for Rayo Vallecano hjemme mot Osasuna, men kom inn i det 60. minutt på stillingen 5-0. Sluttresultatet ble 6-0.

Fra benken så Peter Gulacsi at Hull vant 2-0 mot Millwall. David Amoo har slitt med en stram hamstring de seneste dagene. Kantspilleren var derfor ikke med i Burys 0-3-tap mot Brentford på Griffin Park. Stephen Darby er sannsynligvis fortsatt skadet. Backen var ikke i kamptroppen til Rochdale til møtet med Yeovil. Danny Wilson var heller ikke involvert da Blackpool i går vant 2-0 mot Watford. Toni Silva spilte imidlertid de første 65 minuttene for Northampton i gårsdagens 2-1-seier mot Oxford.