Ojo sentral da England slo Nord-Irland

Seyi Ojo spilte hele kampen og Jerome Sinclair de første 55 minuttene da England U17 slo Nord-Irland 3-2 i den siste kampen i den første runden av kvalifiseringen til Euro 2013 i Estland i ettermiddag.

Resultatet betyr at England vant alle kampene i sin gruppe, og er som gruppevinnere klare for eliterunden i EM-kvalifiseringen som spilles i mars måned. Trekningen av eliterunden finner sted i Sveits i desember.

Seyi Ojo var den av de to Liverpool-spillerne som markerte seg mest i dagens kamp. Først hadde han en god corner etter 11 minutters spill som Callum Jones headet i tverrliggeren.

Nord-Irland tok ledelsen etter 18 minutters spill. To minutter senere la Ojo et godt frispark, men Bryn Morris sin heading traff ikke mål.

Etter en halvtimes spill fikk Jerome Sinclair et skudd blokkert, før Ruben Loftus-Cheek utlignet for England minuttet før pause etter et innlegg fra Ojo.

Sinclair ble byttet ut et kvarter ut i annen omgang, og like etterpå førte Morris England opp i ledelsen på straffespark. Det var Ojo som skaffet straffesparket, da han ble felt etter et utmerket raid.

Drøye ti minutter senere økte Morris til 3-1. Nord-Irland reduserte med ti minutter igjen å spille, og hadde nær utlignet på overtid når et frispark traff treverket.