Ønsker å holde Allen hjemme

Brendan Rodgers synes Joe Allen har spilt nok kamper denne sommeren, og vil forsøke å holde nysigneringen borte fra landslagsfotball den kommende uka. Carroll fikk grønt lys.

Den walisiske landslagssjefen, Chris Coleman, tok Allen med i troppen som skal møte Bosnia-Hercegovina i en privatlandskamp på onsdag. Det er Liverpool-manageren skeptisk til, ettersom midtbanestrategen nylig spilte flere kamper for Storbritannia i OL. Han er redd for at Allen ikke skal få nok hvile før seriestarten neste helg, melder Wales Online.

Coleman er derimot negativ til Rodgers’ ønske.

– Dette er en viktig kamp for oss, fordi det blir vår siste test for vi møter Belgia (til VM-kvalifisering, 7. september), sa Coleman.

– Vi har ikke hatt landslagssamling siden mai, da vi møtte Mexico.

22-åringen startet alle fire kampene til Storbritannia i de olympiske lekene – samt lagets siste kamp før turneringen, en treningskamp mot Brasil i Middlesbrough. Allen rakk så vidt å komme hjem til Swansea etter OL, før turen bar videre til Merseyside.

Ifølge det samme nettstedet er det planlagt at walisernes landslagssamling finner sted allerede i dag, søndag.

Grønt lys for Carroll

England-sjef Roy Hodgson skal ha forhørt seg om formen til Andy Carroll før landslagsuttaket tidligere denne uka. Rekordsigneringen var ikke med i verken det første eller andre møtet med hviterussiske Gomel i Europa League-kvalifiseringen 2.- og 9. august.

– Jeg pratet med Brendan og Steven (Gerrard), og forhørte meg om formen til Andy, fordi jeg har skjønt at ikke alt er som det skal, sa Hodgson, ifølge Daily Mail.

– Begge var imidlertid fornøyde med det Andy har prestert på trening, og forsikret om at han var som han pleier.

Dermed valgte landslagssjefen å tildele kraftspissen, som imponerte mot slutten av forrige sesong og scoret mål i sommerens europamesterskap, en ny plass i laget.