Ønsker å sette opp telt

Ifølge byrådet er Liverpool FC nær å bestemme seg for hva de vil gjøre med stadionspørsmålet. Klubben har søkt om å sette opp et stort telt bak Anfield.

Liverpool Echo skriver at klubben har søkt om byggetillatelse for å sette opp et stort telt bak Anfield. Et av områdene hvor klubben ligger langt bak i forhold til klubber som Arsenal og Manchester United er på VIP-pakker.

I teltet, som de ønsker å sette opp på området klubben selv eier på 61-71 Anfield Road, vil de kunne romme 500 mennesker. Tidligere har klubben blant annet leid overetasjen på puben the Sandon på kampdag for samme type bruk. Teltet ønsker de å kunne bruke fra kl 8.30 på morgenen til kl 19.00 på kvelden 28 dager i året, i tillegg til kampdager hvor de ønsker å ha det i bruk tre timer før og tre timer etter kamp. Det er ventet å kunne skape 80 nye arbeidsplasser.

- Gjennom økt behov for kvalitetsoppvartning på Anfield Stadium, erkjenner Liverpool Football Club at de nåværende fasilitetene er begrenset, og klubben vil se på mulighetene til å utvide tilbudet.

- For å kunne konkurrere med andre Premier League-klubber og møte dette behovet, har klubben pusset opp de eksisterende fasilitetene, og vil i tillegg sette opp et midlertidig telt på klubbens tomter 61-71 Anfield Road.

I følge Liverpool Echo er klubben klar på at de nærmer seg en avgjørelse når det kommer til stadionspørsmålet. LFC har fremdeles byggetillatelse til å bygge £300m stadionanlegget som ble tegnet av AFL. Interessant er det også at det er AFL som står bak byggingstillatelsen for teltet.