Ønsker samme tilnærming som i første kamp

Kenny Dalglish vil at spillerne skal ha samme tilnærming til returkampen mot Manchester City som i første kamp på Etihad Stadium. Han advarer mot å ri på 1-0-ledelsen.

Liverpool leder 1-0 foran returoppgjøret mot Manchester City i semifinalen av Carling Cup.
- Vi har et lite overtak, men vi må ta fatt på kampen som om det sto 0-0 og ta det derfra, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Vi har hatt noen gode forestillinger mot City. Selv om vi tapte 0-3 der i ligakampen, så gir ikke resultatet en refleksjon av kampen.

- Innstillingen og besluttsomheten vi viste i den første kampen, viste at det sitter der for spillerne. De kan heve seg.  Det er ingen grunn for oss å ha enn annen tilnærmelse til denne kampen enn da vi reiste til Eastlands i den første kampen.

- Vi vant mot dem der og vi spilte 1-1 tidligere i sesongen da vi trolig fortjente å vinne. Spillerne vet hva de er kapable til å gjøre. Vi har gjort det bra mot dem tidligere, og de vet at vi har gjort det bra mot dem tidligere.

Liverpool har for øvrig aldri tapt hjemme i de 13 tidligere semifinalene i ligacupen. Og de røde har aldri tapt et oppgjør over to kamper etter å ha vunnet den første kampen på bortebane.