Oppdresset på ny

Det tyrkiske klesfirmaet Ramsey er blitt ny partner til Liverpool FC, og vil sørge for dressene som spillere og stab vil ha i forbindelse med cupfinalen til lørdag, samt neste sesong.

Ramsey vil ha ansvaret for skreddersydde produkter til Liverpools førstelag, inkludert dresser, skjorter, slips og belter.

«Vi er glade for å ønske Ramsey velkommen som offisiell leverandør av formelle antrekk over de neste to år», sier daglig leder Ian Ayre i LFC. «Klubben fortsetter å danne samarbeid med suksessfulle firmaer verden rundt, noe som igjen viser den verdien merkevaren LFC har globalt. Vi ser fram til å arbeide med Ramsey som støtte til våre felles mål.»

«Dette er et viktig skritt for Ramsey både i Tyrkia og i utlandet», forklarer daglig leder Huseyin Dogan hos Ramsey. «Vi ser dette partnerskapet som en milepæl for våre forretninger, som understreker den oppfinnsomhet og design som Ramsey har mot herreklær. Vi tror Ramsey vil være tjent med den eksponering som Liverpool FC vil gi til millioner av fans verden over, mens de to merkevarene vil danne et sterkt samarbeid basert på stil, suksess og tradisjon.»