Optimistisk formann

Styreformann Tom Werner er optimist med tanke på fremtiden, og fryder seg over at Liverpool er den eneste klubben som fortsatt har muligheten til å spille i begge de to nasjonale cupfinalene.

- Vi har til tider spilt strålende denne sesongen. Til andre tider har vi ikke klart å spille opp mot vårt beste. For eksempel har vi for mange uavgjortkamper på hjemmebane. Men jeg ser en god og stødig fremgang, og våre supportere har vært fantastiske, uttaler Werner til The Guardian.

- Kenny har sagt det selv også; Kvaliteten på troppen vår er bedre enn på samme tid i fjor. Vi er bare noen få poeng bak fjerdeplassen i Premier League, og vi er det eneste laget i England som har muligheten til å spille både i ligacupfinalen og FA-cupfinalen.

- Jeg har aldri vært på nye Wembley, og det vil være en spesiell dag for klubben vår, utdyper Werner til Daily Telegraph.

- Jeg vet godt hvor viktig Wembley er for Liverpools supportere. Jeg har snakket med mange av spillerne, og Kenny også. Alle sammen vet at kampen denne uken er «meget stor», som Steven Gerrard uttrykte det.

- Vi kvalifiserte oss ikke for Europa League denne sesongen, og alle våre spillere ønsker å spille i en internasjonal turnering. Vi tar sikte på å spille i Champions League, men å vinne denne uken vil garantere en plass i Europa League.