Pacheco ved en skillevei

Daniel Pacheco er klar over at dette vil være en veldig viktig sesong for ham i Liverpool, og han håper på flere sjanser til å kunne få det gjennombruddet på Anfield som han drømmer om.

- Jeg prøver å arbeide veldig hardt for å komme meg inn på førstelaget, sier Pacheco til Liverpoolfc.com. – Jeg har spilt i noen kamper og synes jeg har gjort det ganske bra, slik at jeg forhåpentligvis kan jeg få spille i enda noen flere kamper.

- Jeg håper dette er en ny sjanse for meg. Jeg ønsker å gjøre det jeg kan. Vi har allerede sett at flere unggutter har fått sjansen, forhåpentligvis kan jeg få en i løpet av de neste kampene.

- Jeg tror hver eneste sesong er vesentlig for alle, men kanskje fordi jeg ikke har spilt så mange kampene de siste sesongene så kan dette være det året hvor jeg kommer meg inn på førstelaget. Jeg skal gjøre det jeg kan selv for at det skal skje.

- Vi har snakket om min situasjon, forklarer den 21-årige spanjolen om sitt forhold til Brendan Rodgers. – Det var meningen at jeg skulle reise på utlån til Spania i sommer, men det gikk ikke i orden.

- Jeg gikk for å snakke med manageren og han var veldig ærlig mot meg. Han sa at han kom til å behandle meg som en yrkesspiller og en voksen person. Han har gitt meg sjansen til å vise meg fram.

- Hans stil er definitivt en stil som passer meg. Det er slik vi liker å spille i Spania og som jeg har spilt hele livet. Vi har allerede vist at vi kan spille god fotball og jeg er sikker på at resultatene vil komme.

- Det var en herlig følelse, sier Daniel Pacheco når han tenker tilbake på seieren mot West Bromwich i Capital One Cup og hvor han gjorde en god kamp i sin favorittrolle som playmaker offensivt på midtbanen. – Det var en stor kamp for oss. Vi spilte med en god del unggutter og det å slå West Brom, som hadde mange av sine førstelagsspillere, var en flott kveld for oss. Mange av våre fans hadde også reist for å se kampen, det var en kveld å huske.

- Når du har spilt på førstelaget, da er det lett å være lat når en kommer tilbake til reservene men det blir feil. Da behøver du å vise at du trener med førstelaget og hvorfor du ønsker å spille på laget.