Pascoe også påvirket

Colin Pascoe var storfornøyd etter å ha ledet Liverpool til 3-0 mot QPR, men innrømmet etterpå at han også var uvel på kampdagen. Han håper nå at ikke flere spillere blir smittet.

- Han ringte meg i dag morges, sier assistentmanager Pascoe til Liverpoolfc.com om det faktum at Brendan Rodgers var så syk at han måtte kjøres hjem til Liverpool og ikke kunne lede sitt mannskap mot QPR. – Jeg følte meg ikke bra selv heller, men han var verre enn meg. Han så ikke bra ut, han var veldig blek. Vi var alle på hotellet.

- Alle forberedelsene var gjort til kampen. Brendan tok ut laget. Jeg gjorde kun forberedelsene i dag. Sjåføren måtte kjøre ham (Rodgers) hjem. Han var ikke i kontakt under kampen – han var så dårlig!

- Måten det medisinske teamet og legen isolerte spillere og stab, det var glimrende. Forhåpentligvis har vi tatt dette ved roten og det er ikke for mange spillere eller stab som blir påvirket av det.

- Jeg gjorde notater før, under og etter kampen og ga dem til Mike Marsh og ga ham instruksjoner. Jeg ble ikke tillatt å gå inn i garderoben!

- Spillerne var utrolige i dag. Måten de spilte på, oppførte seg og kontrollerte kampen, fortsatte Colin Pascoe.

- Måten Luis og Stevie spilte – du kan gå igjennom hele laget. Det var bare en glimrende laginnsats.

- Ja utvilsomt, svarte assistenten da han trodde at 2013 kunne bli bedre enn 2012 for Liverpool.

- Vi var alle skuffet etter Stoke, men spillet i mange av kampene har vært utmerket. Det samme i kveld, det å komme til QPR som er et vanskelig sted å spille, men guttene gjorde det utmerket.