Pascoe ønsker reprise

Colin Pascoe ønsker å se Liverpool prestere på samme måte som i 5-3-seieren mot Young Boys når lagene møtes igjen på Anfield i kveld.

En ny seier kan være nok til å sikre avansement til 1/16-finalen.
- Den er meget viktig. I bortekampen spilte vi meget bra, scoret noen flotte mål og fikk et flott resultat. På torsdag ønsker vi en flott forestilling og tilsvarende resultat, sier Colin Pascoe til Liverpoolfc.com.

Anzhi Makhachkala-Udinese er ferdigspilt før Liverpool entrer Anfield. Avgir Udinese poeng, vil Liverpool ha avansementet klart med seier mot Young Boys.
- De sparker i gang tidlig. Vi vil vite resultatet. Dersom vi slår Young Boys, kan vi være videre. Jeg er sikker på at vi får greie på resultatet. Det viktigste er å vinne kampen. Vi skal forberede oss bra. Det kommer til å bli en vanskelig kamp.

- Young Boys har hatt noen gode resultater. De beseiret Udinese hjemme og borte, og de har seks poeng, like mange som oss. De vet at dersom de får et godt resultat, kan de gå videre.  De har et godt lag. De spilte bra hjemme, det var en vanskelig kamp. De har hatt to gode resultater, jeg er sikker på at de, akkurat som oss, tenker at vi kan være videre med et godt resultat.

- Det er en meget viktig kamp for oss. Vi ønsker å kvalifisere oss, Forhåpentligvis kan vi gjøre det på torsdag. Men det er mange kamper fremover, så vi skal se på alle kampene og plukke laget som passer best til å beseire Young Boys.

Assistentmanageren foretrekker et tilsvarende resultat som mot Wigan fremfor resultatet i Sveits.
- 5-3 er flott for supporterne, men 2-0 eller 3-0, som vi hadde på lørdag med en god forestilling, da tar vi 3-0 igjen. Men du ønsker å vinne kamper. Hvis det skal bli 5-3, tar vi 5-3. Vi har spilt bra. På lørdag, spesielt i andre omgang, spilte vi bra. Vi fikk scoringer, og det gir selvtillit til spillere til å stå på for nummer to og tre.

- Wigan skapte mange problemer for oss til vi fikk forandret noen små ting. De skapte mange problemer, spesielt på midtbanen hvor de spilte ballen. Straks vi fikk rettet på dem, scoret vi målet, og det ga spillerne selvtillit.