Pepe håper å stenge buret

Pepe Reina er opptatt av at Liverpool skal slå tilbake etter den svake ligapremieren, og satser på få baklengs hjemme på Anfield denne sesongen.

Brendan Rodgers sitt mannskap har nå en vanskelig bortekamp mot Hearts i Europa League, før man møter regjerende ligamester Manchester City til sesongens første Premier League-kamp hjemme på Anfield søndag ettermiddag. Liverpool vant bare seks av 19 hjemmekamper i ligaen forrige sesong. En statistikk Reina er langt fra fornøyd med.

- Vi har ingen enkle kamper nå i starten, men vi må spille mot de vi er satt opp til å spille mot, sier Reina til Liverpool Echo om det faktum at Manchester City og Arsenal er motstanderne i de to neste ligakampene.

- Vi må spille mot dem en eller annen gang uansett, og jeg er sikker på at det ikke blir lett for dem på Anfield, fortsetter målvakten.

- Vi må sørge for å være sterke på hjemmebane. Vi må få bedre resultater hjemme denne sesongen.

- Som spillere forventet vi ikke en slik kamp i ligaåpningen, sier 29-åringen om 3-0 tapet for West Bromwich.

- Vi var stinne av selvtillit og hadde tro på oss selv fordi vi hadde spilt bra. Vi forstår ideene til manageren – og det gjør vi fortsatt – og dette var bare starten. Vi må løfte oss nå, og stå sammen mer enn noen gang.

- Det er ikke normalen at vi taper. Jeg tror ikke man vil få se mange slike Liverpool-kamper som den vi så på lørdag. Det er ingen grunn til bekymring. Det er fortsatt tidlig. Det var en dårlig kamp. Så enkelt er det.

- Vi spilte helt greit i første omgang. Så scoret de et mål i verdensklasse, og fikk et straffespark i annen omgang som jeg ikke er sikker på om var straffe. I tillegg fikk vi en mann utvist, og dermed var kampen over.

- Vi gjorde selvsagt det vi kunne, men vi skapte ikke sjansene som vi gjorde før utvisningen. Defensivt var vi ikke tilstede i annen omgang, på grunn av det røde kortet.

- Jeg var forbannet over det første straffesparket, for det var aldri noe straffespark. Så enkelt er det. Det var ingen kontakt.

- Det andre straffesparket var også billig. Det stemmer at han kom foran Martin, men han var nesten ikke borti ham.

- Lørdagens tap gjør oss egentlig ikke mer bestemte på å vinne mot Hearts. Alle kamper er viktige. Vi forsøker å vinne alle kamper uansett.