Pompey villige til å selge Magri

Portsmouth-manager Michael Appleton bebuder at hans klubb ikke kommer til å legge hindringer i veien for en overgang til Liverpool for Sam Magri, dersom tenåringen lykkes med sitt prøveopphold hos Anfield-klubben denne uken.

17-åringen startet på en ukes prøvespill i Liverpool i dag, og Anfield-klubben vil benytte uken til å vurdere om forsvarsspilleren er en mann å satse på. Magri vil spille for Liverpool U18 i lokaloppgjøret mot Everton på fredag.

- Sam får prøve seg i Liverpool, og trene med dem en uke. De får dermed tatt en titt på ham, uttaler Portsmouth-manager Michael Appleton til lokalavisen The News.

- Jeg ble oppringt av agenten hans fredag kveld. Han spurte om det var en mulighet for at Sam kunne dra på prøvespill, og jeg sa ja. Jeg er ganske glad på guttens vegne. Jeg ønsker ikke å frarøve noen en slik mulighet som dette, fortsetter Appleton.

- Ingen vet hva som blir utfallet av dette, men det er en god mulighet for ham. Du ønsker å beholde dine unge spillere, men når en klubb som Liverpool melder sin interesse må du vurdere det. Til syvende og sist kommer vi ikke til å gi slipp på ham uten at fotballklubben får noe igjen for det. Men jeg ønsker ikke å stå i veien for at en gutt skal få muligheten til å slutte seg til en Premier League-klubb.