Positiv Cole ser framover

Joe Cole sa seg fornøyd med sin time på reservelaget og håper han nå nærmer seg spill på førstelaget igjen, kanskje allerede mot Udinese på torsdag.

- Det var fint å komme utpå og spille og fysisk føltes det greit, forklarer Joe Cole til Liverpoolfc.com etter at 30-åringen spilte 60 minutter og scoret åpningsmålet da reservene (U21) vant 3-0 mot Fulham.

- Jeg trives virkelig å spille fotball sammen med ungguttene, men det viktigste var likevel å få noen minutter i en kamp. Det er alltid hyggelig å score, men hovedsaken var å komme igjennom kampen og få testet meg selv på hvordan min fysiske form er og hvor skarp jeg er.

- Jeg var fornøyd og nå gjelder det å se framover og at jeg forhåpentligvis kan bli tilgjengelig for førstelaget.

- For meg, enten det er på akademiet eller Anfield, handler fotball om glede og lidenskap. Jeg elsker å spille og kunne ikke kommet til en bedre klubb da Liverpool er basert på lidenskap.

- Jeg vil tro at manageren trolig vil sjekke min form på tirsdag eller onsdag og så tar vi det derfra, fortsetter Cole med tanke på mulig spill mot Udinese i Europa League på torsdag. – Jeg håper å være tilbake så fort som mulig da det er bra med reservelagsfotball, men jeg behøver å komme tilbake på førstelaget. Det er klart at jeg er ikke hundre prosent da jeg ikke har spilt hver kamp, men jeg ønsker å bli involvert igjen.

- Det sier seg selv at det er bra at så mange kjemper om plassene, kommenterer Liverpool nr.10 angående det faktum at en rekke unggutter nå har meldt seg på i kampen om plassene på laget. – Det er slik det er i alle klubber som har suksess.

- Standarden er så høy at du behøver 22 spillere, to i hver posisjon, og ungguttene har gjort det eksepsjonelt bra. Det kan bare være positivt for Liverpool Football Club.