Positiv Rodgers ser fram mot Young Boys

Brendan Rodgers gir indikasjoner på at man vil bruke et mer toppet lag hjemme mot Young Boys i neste kamp i Europa League. Skuffet over resultatet, men ikke prestasjonen mot Anzhi.

- Vi er skuffet over resultatet. Jeg synes spillerne ga alt i denne kampen. Taktisk var vår konsentrasjon veldig god. Vi kontrollerte kampen, men gjorde en stygg feil og på dette nivået blir du straffet for det, oppsummerte Brendan Rodgers etter 0-1 mot Anzhi Makhachkala.

- Det var mer av det samme i 2.omgang og vi hadde sjanser. Det var virkelig skuffelse i garderoben etterpå.

- Anzhi er et godt lag med topp spillere, men vi kjempet jevnt med dem. De unge spillerne var utmerket og vi er bare skuffet over at vi ikke fikk med oss poeng.

- Målet kom etter en feil rett før pause. Vi skulle bare ha forsvart oss litt bedre med en gang han (Traore) hadde vendt opp. Det er noe spillerne som var involvert selv vil vite uten at jeg behøver å fortelle dem det.

- Jeg må takke supporterne. Det er fantastisk at de hadde reist så langt og støtten de ga oss var utrolig. Vi greide ikke å gi dem et resultat tilbake, men forhåpentligvis vil de være stolte over prestasjonene til noen av de unge spillerne.

Siden Young Boys vant i Udine, vil Liverpool være videre hvis de slår sveitserne hjemme i neste kamp og Udinese ikke vinner i Moskva. Samtidig med at Brendan Rodgers avviser kritikk mot det mannskapet han hadde med seg til Russland, gir manageren antydninger om at det kommer til å bli et helt annet lag som vil løpe ut mot Young Boys på Anfield.

- Vi ble straffet for et øyeblikk med manglende konsentrasjon. Det hadde ingen ting med at Suarez, Gerrard, Allen, Agger eller Skrtel ikke var der. Det er bare slikt som kan skje, men vi tar det samlet som et lag.

- Vi er skuffet, men det var positive ting å ta med seg. Først og fremst prøvde vi et annerledes system. Vi spilte 3-5-2 i kveld. Taktisk utførte spillerne det veldig bra.

- Dette er en veldig jevn gruppe. Den neste kampen nå mot Young Boys blir veldig viktig. Det er en kamp vi vil virkelig fokusere mot med tanke på å vinne den.