Pris til klubblegen

Zaf Iqbal, førstelagets lege, mottok i går pris på Asian Football Awards som ble delt ut på Wembley Stadium.

Zaf Iqbal var en av fem nominerte i kategorien «Football Behind the Scenes Award – Medical», og han gikk til topps foran sine kollegaer i QPR, Wolverhampton, Wigan og Birmingham.
- Det var fantastisk, godt organisert og det ble enda større enn jeg hadde forventet ved at det ble avholdt i fotballens hjem, sier Zaf Iqbal til Liverpoolfc.tv.

- Som jeg har sagt tidligere, jeg begynte ikke i dette yrket for å forsøke å vinne priser. Jeg gjør jobben min etter beste evne og prøver å ta best mulig vare på spillerne.

- Jeg innser at jeg er i en privilegert posisjon, og det er derfor jeg er involvert i ulike frivillige samfunnsprosjekter.  Jeg vet at ved å være i Liverpool FC gir det meg mulighet til å formidle helsekunnskapen jeg ønsker å promotere med større effekt.

- Der er fantastisk å få en slik form for anerkjennelse for ditt arbeidet. Bare det å være nominert er flott, men det å få prisen for noe jeg liker å gjøre var veldig tilfredsstillende. Forhåpentligvis vil denne type anerkjennelse også inspirere andre.

- Jeg håper at jeg fortsatt kan være en del av et suksessfullt Liverpool-lag i mange år fremover.