Pulis anklager Suarez

Manageren til Stoke, Toni Pulis, mente at Luis Suarez prøvde å filme seg til straffespark på Anfield og at angriperen må straffes i etterkant.

I en kamp hvor spillere hos Stoke pådro seg seks gule kort og man på repriser kunne se at Robert Huth stemplet Luis Suarez uten at dommeren fikk det med seg, valgte Toni Pulis å fokusere på en situasjon hvor Suarez teatralsk gikk i bakken inne i straffefeltet foran The Kop. Dommer Lee Mason viftet det hele videre, uten verken å gi straffespark eller gult kort for filming.

- Det at Suarez gikk overende inne i feltet var virkelig skuffende og bør settes søkelys på, kommenterte Pulis på pressekonferansen etter kampen. – Avgjørelser med tilbakevirkende kraft blir gjort på mandag og Luis Suarez må bli straffet. Det han gjorde i straffefeltet var pinlig og jeg klarer ikke å forstå hvorfor han ikke fikk en advarsel.

Brendan Rodgers hevdet han ikke så situasjonen, men erkjenner at kontroverser er noe som følger hans stjerneangriper. – Uansett hva Luis gjør synes det å bli gjort et problem av, hvorvidt det har å gjøre med media eller dommere, men jeg synes han var glimrende i dag.