Rafa kommer ikke til å savne Sturridge

Overgangssum er avtalt mellom klubbene. Personlige betingelser er avtalt. Medisinsk test er bestått. Rafael Benitez har ingen problemer med å la Daniel Sturridge gå til Liverpool.

- Kanskje kommer han tilbake og sier hei eller ha det. Vi får se, sier Rafa til Daily Mail med et skuldertrekk.

Chelsea virker fornøyd med å gjøre god profitt på en spiller som bare har halvannet år igjen av kontrakten, selv om et sjusifret beløp av overgangssummen går til Sturridge sin tidligere klubb, Manchester City. Sturridge var under 23 år da han gikk ut kontrakten sin i City og forlot dem til fordel for Chelsea i 2009. Et transfertribunal fastsatte kompensasjonssummen til £6.5M. £.3.5M da overgangen fant sted, fire utbetalinger på en halv million pund hver, og så til slutt £1M da Sturridge fikk sin England-debut.

- Han har alt det talentet som behøves, legger Benitez til.

For Chelsea scoret han 24 mål på 96 kamper. 47 av disse var som innbytter.

Overgangssummen skal være på £12M. Tribunalet fastsatte at Manchester City skal motta 15% av profitten Chelsea gjør på et videresalg. Chelsea betaler også Sturridge en sluttpakke på £1.5M om vi skal tro Daily Mail. I praksis betyr det at det var Chelsea som løste floken med agenthonoraret som Liverpool nektet å betale. Avisen påstår også at spissen nå signerer en kontrakt på tre og et halvt år med Liverpool, og får en lønn på £60000 i uken - det samme som han hadde i Chelsea.