Reading-manageren spår Rodgers-suksess

Reading-manager Brian McDermot tror at Brendan Rodgers vil oppnå suksess med Liverpool.

McDermott overtok managerjobben i Reading etter nettopp Rodgers i 2009, og kjenner Liverpool-manageren godt ettersom de begge var trenere på Readings akademi sammen.

- Jeg er sikker på at Brendan vil lykkes. Hans historie er fantastisk når du tenker deg litt om. Det han har oppnådd, og hvor langt han har kommet. Det er inspirerende for en ung trener å se hvor han er nå, siteres McDermott av Liverpool Echo.

- Han har arbeidet mye opp gjennom årene. Jeg husker han jobbet med unge gutter her i Reading. Han fortjener absolutt å være i Liverpool. Han fortjener det, fordi han er der nå. Og på grunn av det han gjorde i Swansea. De spilte tidvis fantastisk fotball. Nå står han foran en ny stor utfordring i Liverpool.

McDermott var tilstede under Liverpools målløse kamp mot Stoke for nesten to uker siden, som et ledd i sine forberedelser til Readings besøk på Anfield i morgen.

- Jeg dro for å se kampen. Jeg dro opp om morgenen, og dro rett hjem igjen etter kampen. Det var akkurat som i den tiden jeg var speider. Jeg har ikke snakket mye med Brendan den siste tiden. Vi snakket sammen når vi møtte hverandre på League Managers Association i sommer, og vi vil ta en drink sammen etter kampen i morgen.

Utgangspunktet foran morgendagens kamp er at Liverpool vil spille for sin første hjemmeseier i ligaen for sesongen, mens Reading ikke har vunnet noen kamper ennå i årets Premier League.

- Man trenger tid. Brendans filosofi er hans filosofi, og spillerne hans må bli vant til måten han ønsker at de skal spille på. De har spilt god fotball til tider, og de har en verdensklassespiller i Luis Suarez.

- Selv har vi tatt ledelsen i våre tre siste kamper, så vi må begynne å avgjøre slike kamper til vår fordel. Å hevde seg i denne ligaen er en stor utfordring og en stor mulighet. Vi må sørge for at vi nyter hvert øyeblikk, og yter vårt beste, avslutter McDermott.