Red connection

John Toshack ferdig som landslagssjef i Makedonia. Traore og Poulsen frigitt. Diouf, Plessis, Peltier og Raven har skiftet beite.

Liverpool-legenden John Toshack er ferdig som landslagssjef for Makedonia fordi han ikke ønsker å bosette seg i landet, melder The Guardian.
- Makedonia-trener John Toshack er ikke klar til å imøtekomme kravene fra formann Ilco Gjorgjioski , og ble enige om å avslutte kontrakten hans, skriver det makedonske fotballforbundet i en pressemelding. Toshack ledet Makedonia i åtte kamper. Hans eneste seier kom i EM-kvalifiseringskampen mot Andorra i september 2011.

Djimi Traore, som vant Champions League med Liverpool i 2005, ble i sommer frigitt av Olympique Marseille etter at forsvarsspillerens kontrakt gikk ut.

Også Christian Poulsen, som nylig annonserte at han gir seg på det danske landslaget, er også på jakt etter ny arbeidsgiver. Hans kontrakt med Evian utløp etter sesongslutt.

El Hadji Diouf fikk ikke forlenget sin avtale med Doncaster etter nedrykket til League One. 11.august skrev han under på en non-kontrakt med Leeds.

Damien Plessis, som fikk 11 kamper for Liverpool, har sluttet seg til Ligue 2-klubben Arles-Avignon fra Panathinaikos på en toårskontrakt.

Lee Peltier har forlatt Leicester etter kun én sesong til fordel for en treårskontrakt med Leeds. Overgangssummen sies å være £750000.

Alexander Kacaniklic erstatter Emir Bajrami i Sveriges landslagstropp til en privatlandskamp mot Brasil førstkommende onsdag.

David Raven signerte for skotske Inverness Caledonian Thistle i juni etter at hans kontrakt med Tranmere Rovers hadde utløpt.

 Ray Putterill debuterte for Rochdale da Barnsley vant 4-3 etter ekstraomganger i 1. runde av Capital One Cup på lørdag.

Francisco Duran har signert for serbiske FK Jagodina. Spanjolen ble regnet som et stort talent, men voldsomme skadeproblemer stagnerte utviklingen.

Adam Pepper har havnet i Stalybridge Celtic etter å ha spilt for Aberystwyth Town,

Den tidligere Liverpool-junioren Alex Whittle er hentet av Dunfermline etter et år ved Nike Academy i Loughborough.