Reina og Johnson fortsatt usikre

Brendan Rodgers kunne i dag fortelle at verken Pepe Reina eller Glen Johnson er helt kampklare, men man vil ta en endelig avgjørelse senere om de er tilgjengelige mot Newcastle. Steven Gerrard spiller.

- Glen Johnson og Pepe Reina er fortsatt under behandling og pr i dag er de ikke hundre prosent klare, kunne Brendan Rodgers fortelle dagens pressekorps på Melwood. – Glen var ute på feltet i dag og Pepe trener også, men vi vil ta en avgjørelse nærmere kampen om de vil være tilgjengelig mot Newcastle.

- Brad Jones har kommet inn og gjort det meget bra, spesielt når en tenker på hvor lite kamper han har spilt de siste sesongene. Han er en fin og seriøs type og jeg har full tiltro til ham. Når Pepe Reina blir klar vil jeg måtte ta en avgjørelse om hvem jeg mener er den beste til å stå i mål for Liverpool der og da.

- Han vil lede ut laget som kaptein, bekreftet Rodgers på spørsmål om Steven Gerrard og at han spiller kamp nummer 600 for Liverpool mot Newcastle.

- Til hans kreditt prøver han fortsatt, sammen med meg, å forbedre sitt spill. Det er imponerende fra en spiller som har opplevd så mye. Han virker i veldig bra fysisk form for tiden og jeg tror han fortsatt har mye igjen på tanken.