Reina tilbake i trening

Brendan Rodgers bekrefter at Reina er tilbake i trening. Keeperen vil bli vurdert de neste 24-48 timene for å se om han kan spille mot Everton. Fornøyd med Jones.

Pepe Reina har stått over møtee med Reading og Anzhi Makhachkala på grunn av en hamstringskade. Sisteskansen er nå tilbake i trening, og kan bli klar til møtet med Everton på søndag.

- Reina er tilbake i trening, så det er en god nyhet. Han arbeider bra, og han vil bli vurdert de neste 24-48 timene, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood idag.

Brendan Rodgers har full tillit til Brad Jones som har voktet målet i Pepe Reinas skadefravær.
- Brad har vært fremragende. Keeperne tar del i mye av arbeidet vårt på trening. De er mye involvert i arbeidet med ball. Brads temperament har vært utmerket. Jeg synes han har kommet inn og gjort seg gjeldende i mål.

- Hans grunnleggende spill har vært bra. Når han har måttet gjøre en redning, har han gjort det. Jeg er meget godt fornøyd med Brad etter at han kom inn og spilt en rekke Europa league-kamper. Han har gjort det meget bra.  Du trenger slik konkurranse for keeperne.

Rodgers ble spurt om det var noen nye skader i spillertroppen.
- Nei, svarte Rodgers, og nevnte da ikke Glen Johnson som fikk et problem i første omgang mot Anzhi. Backen kom ikke på banen etter pause. Om man skal tolke Rodgers' uttalelser om at skaden til Johnson er kjent eller om spilleren er klar, er noe usikkert. Liverpoolfc.com har nemlig ikke nevnt noe om Johnsons problem.

Langtidsskadede Lucas Leiva, Fabio Borini og Martin Kelly er fortsatt ute.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken