Reservelaget gjester Bolton i kveld

Liverpools reservelag spiller sin første kamp i 2012 i kveld, når de gjester Bolton. Kampen spilles på Lancashire FA County Ground i Leyland, med avspark klokken 20.00 skandinavisk tid.

Rodolfo Borrells mannskap avsluttet 2011 med 1-1 borte mot Fulham den 20.desember, og har altså hatt en solid spillepause. Nå håper de å beseire Bolton for andre gang denne sesongen. De røde vant nemlig 3-1 over Lancashire-klubben da lagene møttes på akademiet i Kirkby 1.november.

På grunn av den tre uker lange pausen i seriespillet, ga Borrell spillerne sine en fem dager lang juleferie. Men nå er de klare for kamp igjen.

- Våre mål for 2012 er at spillerne skal fortsette å prestere på det høye nivået de har gjort, og fortsette fremgangen, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- På grunn av spillepausen i reserveligaen bestemte vi oss for å gi guttene fem dager juleferie. Dette tror jeg var viktig både fysisk og mentalt, for vi har jobbet veldig hardt på trening.

- Vi har hatt en veldig god første halvdel av sesongen, og da er det lett å glemme at vi også hadde en veldig hard preseason. Som alle vet har vi en veldig ung tropp på reservelagsnivå denne sesongen, som måtte ta steget opp fra akademifotball. Bolton-kampen blir vår første offisielle kamp på tre uker, og guttene gleder seg til kampen.

Borrell håper nå på en tilsvarende forestilling som da Liverpool slo Bolton 3-1 i november.

- Som vanlig går vi til kampen med riktig fokus, riktig mentalitet og planer om å jobbe hardt som lag. Bolton har benyttet flere rutinerte spillere på reservelaget denne sesongen, så dette blir en ny test for våre gutter.

- Sesongen sett under ett har vi gjort det bra så langt. Vi tapte mot Manchester United med ti mann på banen da Suso ble utvist. Det var vanskelig å spille i en time med ti mann, og de hadde spillere som Gibson, Diouf og Macheda på laget.

- Vi gjorde en veldig god kamp da vi spilte uavgjort mot Fulham i vår siste kamp. Det var en fantastisk kamp, og jeg mener vi hadde flere sjanser enn dem, men uavgjort var nok rettferdig til slutt. Å vinne er veldig viktig, spesielt i Liverpool FC, og vi vil forsøke å vinne alle kamper vi spiller. Lagets prestasjoner og spillerutvikling er veldig viktig, men det er også viktig å vinne kamper. Spillerne må tilegne seg en vinnermentalitet, avslutter Borrell.