Reservene slo Chester

Liverpoolreservene slo 3-2 Chester i en treningskamp i kveld. Chester FC hadde en tomålsledelse, men de røde slo tilbake og vant kampen.

I kveld spilte reservene mot Chester FC på Exacta Stadium. Liverpool skal ha stilt med følgende XI fra start:

Belford; Baio, Sokolik, Jones, Maguire; Coady, Roddan, Polosi; Ngoo, Bijev, Peterson.

Vertene tok ledelsen ved Iain Howard i det niende spilleminuttet, før Marc Williams la på til 2-0 foran 1.707 tilskuere etter 39 minutter.

Michael Ngoo reduserte for de røde to minutter senere med en tap-in etter flott forarbeid fra Peterson. To minutter senere var samme mann på pletten igjen med en god avslutning, og det sto 2-2 til pause.

Mukendi kom i pausen, men det var innbytter Nacho senere i omgangen som markerte seg. Han kom inn for Pelosi og scoret på sin første ballberøring ti sekunder etter. Joao Teixera fikk også spilletid, da han erstattet Peterson etter 63 minutter.

Ifølge fanzinen TheLiverpoolWay var Michael Ngoo banens beste spiller.