Revansjesugen Coates

Sebastian Coates vil legge selvmålet mot Udinese bak seg ved å hjelpe Liverpool til seier mot Anzhi. Han håper på flere muligheter førstelaget fremover. Viktig å ta tre poeng i kveld.

Sebastian Coates spilte en god kamp i 2-3-tapet mot Udinese, men midtstopperen var uheldig da han satte ballen i eget mål. Nå er uruguayaneren ivrig etter å være med å hjelpe Liverpool til tre poeng mot Anzhi Makhachkala på Anfield i kveld.
- Selvmål er slikt som skjer. Du ønsker aldri å score selvmål. Når det imidlertid skjer, må du bare komme deg videre, sier Sebastian Coates til Liverpoolfc.com.

- Jeg tror det blir viktig med seier, spesielt med tanke på at vi møter Everton i neste kamp. Det er også viktig at vi begynner å vinne igjen i Europa League.

- Anzhi er et meget godt lag med noen meget gode spillere, og de har kjøpt inn noen gode spillere. Det er grunnen til at de topper den russiske ligaen. Jeg tror de kommer til Anfield for å forsøke å vinne kampen.

- Men vi spiller på hjemmebane. Når vi spiller hjemme, er det alltid viktig å vinne. Vi klarte det ikke mot Udinese, så det er blir viktigere å vinne denne gang.

Dersom Coates spiller mot Anzhi, må han regne med å møte Samuel Eto’o
- Vi vet allerede alt om ham. Han har spilt for noe meget gode lag. Vi har sett på DVD hvordan han spiller. Det ville være fint å forsøke å markere ham i løpet av kampen.

- Han er meget rask, og du kan ikke gi ham en mulighet til å skyte. Han er en meget god angriper, han kan ikke få rom slik vi ga bort mot Udinese. Du kan ikke gi slike kvalitetsspillere rom eller muligheter til å skyte.

Coates har spilt fire førstelagskamper denne sesongen - tre i cupturneringene pluss ligakampen mot Manchester City.
- Brendan er en meget god manager. Han er en manager som liker at laget spiller ballen og har ballinnehav, samt har spillere på laget som passer meget godt til denne stilen.

- Dere kan allerede se en forbedring på laget. Det er spillestilen som benyttes i Spania og Latin-Amerika. Den passer Luis og meg meget godt.

- Personlig ville jeg like å spille flere kamper enn forrige sesong. Som lag skal vi forsøke å havne blant topp fire og gjøre det bra i de andre turneringene.

- Jeg håper jeg kan få en meget god sesong, og jeg håper hele laget kan få en meget god sesong. Hver spiller har ansvar for å spille bra og forsøke å oppnå lagets målsettinger.

- Jeg er ikke sikker på hvor bra jeg har gjort det så langt denne sesongen. Jeg har spilt fra kamp til kamp, men ettersom jeg spiller flere kamper, tror jeg blir klar over hvor bra jeg har gjort det. Som lag må vi forsøke å forbedre oss på treningsfeltet og bli bedre og bedre.