Robinson frisk igjen etter influensa

Jack Robinson har kommet til hektene igjen etter at han måtte melde forfall til England U21 sine EM-kvalifiseringskamper mot Serbia grunnet influensa.

Robinson var uttatt til å spille play-off-kampene mot Serbia, men influensa satte en stopper for venstrebackens deltakelse i de to kampene.

- Jeg hadde influensa, så legen sa at jeg ikke skulle trene. Men bare det å være en del av troppen var en fantastisk opplevelse. Forhåpentligvis kan jeg fortsette fremgangen og spille bra, slik at jeg får en ny sjanse til å spille for England U21. Men først må jeg konsentrere meg om Liverpool og prøve å spille meg til fast plass på klubblaget, sier forsvarsspilleren til Liverpoolfc.com.

Gutten fra Warrington akter å utfordre Jose Enrique og Glen Johnson i kampen om venstrebackplassen. Han kan få sjansen til å vise seg frem allerede i Europa League-kampen mot Anzhi og ligacupkampen mot Swansea.

- Jeg har en god sjanse til å imponere manageren denne sesongen. Det siste året har vært mitt beste. Jeg har vært skadefri, og har fått spille noen kamper for førstelaget. Så det har vært virkelig bra så langt, sier han.

- Så lenge jeg fortsetter å forbedre spillet mitt og viser manageren hva jeg er i stand til, vil han forhåpentligvis gi meg flere sjanser. Dersom jeg får sjansen, er jeg sikker på at jeg kan spille meg til fast plass en gang i fremtiden.

- Jeg trives virkelig med å jobbe under den nye manageren. Han er en veldig trivelig person. Han ønsker at jeg skal vise meg frem, og legge press på ham når det gjelder laguttaket og konkurranse om plassene. Så jeg akter å jobbe så hardt som jeg kan, for å forsøke å spille meg inn på laget.

- Det er strålende å trene hver eneste dag med førstelaget. Du lærer veldig mye av de erfarne spillerne.

- Det faktum at manageren har gitt oss unge spillere så mange sjanser denne sesongen har gitt meg mye selvtillit. Raheem Sterling har gjort det fantastisk bra. Suso har gjort det bra, og Andre Wisdom har kommet inn og gjort det bra. Selvtilliten er skyhøy hos de unge spillerne som nå får sitt gjennombrudd samtidig. Vi har alle kommet opp fra akademiet og spilt sammen på U18-nivå. Nå får vi sjansen på førstelaget sammen, noe som er fantastisk.

Robinson fikk sjansen fra start i Europa League-kampen mot Udinese på Anfield tidligere denne måneden, og dette har gitt backen smaken på mer førstelagsspill.

- Jeg likte å spille i den kampen. Jeg fikk spille sammen med Jamie Carragher, og han var til stor hjelp. Det gjorde hele opplevelsen mye enklere for meg. Det er ganske spesielt å spille på Anfield i en europacupkamp. Jeg pleide alltid å se europacupkampene på TV, og ønsket at jeg selv skulle få sjansen til å spille i en slik kamp.