Robinson suspendert

Liverpool-back Jack Robinson får ikke spille for England U19 i den siste og avgjørende kampen mot Sveits i eliterunden i EM-kvalifiseringen.

Robinson pådro seg gult kort i begge de to første kampene for England, mot henholdsvis Slovenia og Montenegro. Det betyr at han må sone karantene, og ikke er aktuell for den meget viktige kampen mot Sveits i morgen kveld. Dermed er Jack Dunn den eneste Liverpool-spilleren som er aktuell for den matchen.

England topper gruppe 2 på bedre målforskjell enn Montenegro før siste spillerunde i morgen. Det betyr at det er svært viktig at de unge engelskmennene slår Sveits på Deepdale i Preston. En kamp som har avspark klokken 20.30 i morgen kveld, og som blir vist live på thefa.com/fatvlive. En seier for England betyr at Montenegro må slå poengløse Slovenia med tre mål mer enn England vinner sin kamp, dersom de skal passere England på tabellen. Sveits har imidlertid selv sjansen til å vinne gruppen og kvalifisere seg til EM-sluttspillet. Dersom sveitserne slår England og Slovenia tar poeng mot Montenegro i Rochdale, er det nemlig Sveits som kvalifiserer seg for sluttspillet i Estland.

Krisztian Adorjan (Ungarn) og Armin Hodzic (Bosnia) er allerede ute av kampen om en billett til EM-sluttspillet før siste spillerunde i eliterunden. Ungarn har tapt begge sine kamper i gruppe 3 og Bosnia har gjort det samme i gruppe 6. Da hjelper det ikke hva ungarerne finner på mot Tyskland i Novi Sad i morgen, i en kamp som har avspark klokken 17.00. Ditto for Bosnia, som møter Kroatia i Zagreb, i en kamp som har avspark klokken 16.30.