Røde landskamper i helgen

Flere Liverpool-spillere skal i aksjon i privatlandskamper i helgen. Størst interesse knytter det seg kanskje til Englands besøk på Ullevaal, der Andy Carroll og Martin Kelly kan komme til å spille fra start.

Først ut av Liverpool-kontingenten som skal spille landskamper i helgen er imidlertid Luis Suarez og Sebastian Coates. Uruguay gjester Russland, og kampen har avspark allerede klokken 18.45 i kveld.

I morgen, lørdag 26, mai, står så hele fire privatlandskamper med mulige Liverpool-innslag for tur:

Brasil v Danmark (Hamburg) kl 15.30
Serbia v Spania (St.Gallen) kl 18.00
Nederland v Bulgaria kl 20.00
Norge v England kl 20.45

Daniel Agger og Dirk Kuyt spiller vel ganske sikkert for henholdsvis Danmark og Nederland. Mer usikkert er det om Jose Reina blir å se i aksjon for Spania.

Her på berget er det selvsagt stor interesse for Englands besøk på Ullevaal. Martin Kelly, Andy Carroll, Steven Gerrard (kaptein), Stewart Downing, Glen Johnson og Jordan Henderson trente alle med Englands A-landslag i går, men Johnson måtte haltende forlate treningen etter kort tid på grunn av en infeksjon i en tå. Det kan føre til at Martin Kelly får sin debut for det engelske A-landslaget på Ullevaal i morgen. Det er også sterke indkasjoner på at Andy Carroll kommer til å starte kampen mot Norge, ettersom Danny Welbeck er skadet, mens Wayne Rooney ikke er med til Norge fordi han må stå over de to første kampene i EM grunnet suspensjon.

På søndag skal Craig Bellamy i aksjon for Wales, når de møter Mexico i New Jersey. Avspark er klokken 21.00 skandinavisk tid.