Rodgers antyder stramt budsjett

Brendan Rodgers gir uttrykk for at en må forvente et relativt beskjedent transfervindu for Liverpools del i januar, og at det kan bli mer handling til sommeren.

- Vi kommer ikke til å være veldig travle i januar men noen forsterkninger ville vært fint, bare slik at vi kan få noe mer angrepskraft, forklarer Liverpools manager til Sky Sports.

Det er blitt bekreftet fra normalt pålitelige kilder at Daniel Sturridge har vært i Liverpool og gjennomgått legetest i forhold til en forventet overgang fra Chelsea, og det skal også ha vært forhandlinger med Blackpool angående Tom Ince. Utover det gir Rodgers antydninger om at en ikke vil være særlig aktiv nå på nyåret, men vil heller gjøre en større omveltning i troppen til sommeren.

- Det kommer ikke til å bli gjort mye handel, vi snakker trolig bare om å få fullført hva vi håpet å gjøre sist sommer, fortsetter Brendan Rodgers.

- Budsjettet var ment å være trangt dette året, av flere årsaker, men vi vil gjøre noe da det er nødvendig for spillertroppen.

- Fra neste sesong av vil man åpne pengepungen noe mer, men i forhold til denne sesongen er forståelsen slik at det ville bli knapt i forhold til økonomien.

- Vi hadde håpet å gjøre noen handler mot slutten av august, men greide ikke å fullføre dem.  Noen nye fjes i januar kan friske opp troppen og gi oss muligheten til å få et løft.

- Det dreier seg imidlertid ikke bare om økonomi og å ha råd til en spiller, det handler også om tilgjengelighet. Jeg vil ikke bare bruke penger for pengenes skyld, hvis den rette spilleren ikke er tilgjengelig.

- Enhver manager vil gjerne ha gjort sine kjøp så tidlig som mulig og det er noe vi vil prøve på. Hvis du kan få til det, glimrende, men hvis det er noe som først blir en mulighet mot slutten av vinduet vil vi også se på det.