Rodgers berømmer Robinson og Allen

Jack Robinson har blitt kalt opp til England U21 og Joe Allen har blitt årets spiller i Wales, og får rosende ord fra manager Brendan Rodgers med på veien.

- Unge Jack har gjort det veldig bra, forklarer Rodgers til Liverpoolfc.com, etter at Jack Robinson har blitt tatt ut til England U21. – Han har fått mye oppmerksomhet allerede ved å være på førstelaget som en ung spiller, men han har gjort det veldig bra i det siste og dette er gode nyheter for ham. Det er også gode nyheter for Liverpool, ikke bare at det er så mange unggutter som har spilt på førstelaget, men også at en får annerkjennelse internasjonalt, noe som alltid er viktig.

- Han har hatt et fremragende år, Joe, derfor årsaken til at han var en av nøkkelspillerne jeg ønsket å bringe hit, sier Brendan Rodgers om Joe Allen. Allen ble kåret til årets spiller for 2012 i Wales.

- Jeg tror supporterne allerede ser hva han bringer til laget, hans mot og tapperhet med ballen, fortsetter manageren.

- Det er en vidunderlig ære når en har så mange talentfulle spillere i Wales som for eksempel Gareth Bale, som har vært en av de ledende spillerne i verden de siste årene, og også foran noen fantastiske spillere i Swansea. Det er en flott påskjønnelse for alt det arbeidet han har gjort spesielt de siste 18 månedene.