Rodgers frykter Kone

Brendan Rodgers trekker frem Arouna Kone og Franco di Santo som to av Wigans farligste våpen i ettermiddagens kamp.

Selv om Wigan tapte 2-1 mot West Bromwich sist helg, har Roberto Martinez hatt stort hell med den 3-4-3-formasjonen han benytter på bortebane.

- De har slått Tottenham og Southampton borte denne sesongen, så det blir tøft, konstaterer Brendan Rodgers overfor Liverpool Daily Post.

- Vi har håndfaste bevis fra forrige sesong på hva de er i stand til, da de kom til Anfield og vant, fortsetter Liverpool-manageren.

- Jeg kjenner Franco di Santo godt, ettersom jeg jobbet med ham da han kom til Chelsea fra Chile. Han har blitt bedre for hvert år.

- Arouna Kone går rett på mål og er rask, så han kan være farlig med sin hurtighet dersom det blir slått gjennombruddspasninger når Wigan får overganger.

Rodgers startet med en 3-5-2-formasjon mot Chelsea sist helg, men det forventes at han går tilbake til 4-3-3 i ettermiddagens kamp.

- Vi var solide nok defensivt i første omgang mot Chelsea, men jeg følte formasjonen gikk ut over presset vi evnet å legge på ballfører. Vi liker å presse høyt, og det er enklere å gjøre det med tre spillere.