Rodgers gleder seg til å møte Swansea

Støvet har lagt seg etter gårsdagens Merseyside-derby, og Brendan Rodgers har begynt å se frem til onsdagens ligacupkamp mot hans forrige arbeidsgiver, Swansea City.

Dette er første gang Rodgers skal lede Liverpool mot sin gamle klubb, og han bedyrer at han er fullt fokusert på å ta Liverpool til kvartfinalen i turneringen.

- Swansea var strålende mot meg, og etter Liverpool er de mitt andre lag og folk som jeg håper gjør det bra, uttaler Liverpool-manageren til Wales Online.

- Jeg ser virkelig frem til å møte venner og folkene som spilte en stor rolle i en viktig periode i livet mitt, Swansea-supporterne, fortsetter han.

- Men mitt profesjonelle hode må være på plass. Swansea gjorde en fantastisk prestasjon på Anfield i fjor, så jeg vet hvor vanskelig denne kampen vil være. Jeg må bare fokusere på selve kampen. Vi spilte mot Reading nylig, og det var fjerde gang jeg møtte dem siden jeg dro derifra. Jeg har vunnet alle fire kampene.

- Jeg får kanskje ikke den reaksjonen jeg håper på fra dem, men jeg vet, og vil alltid hevde, at Premier League er bedre med Swansea og deres supportere der.

- Selv om dette er en cupkamp, vill det bli en fantastisk kveld.

Swansea håper å nå sin første kvartfinale i ligacupen noensinne når de gjester Anfield onsdag kveld. Svanene tapte 1-0 for regjerende ligamester Manchester City på lørdag, og har slått Barnsley 4-2 og Crawley 3-2 i de to foregående rundene i turneringen. Rodgers sier at han har blitt imponert over Swanseas nye manager, Michael Laudrup.

- Filosofien vil alltid være i klubben. Huw Jenkins og styret er veldig gløgge, og henter inn managere som kjenner, forstår og respekterer filosofien. Alle managere fra Roberto Martinez, via Paulo Sousa og meg selv har bidratt til dette, og nå Michael.

- De har hentet inn veldig gode spillere. Ki var en som vi så på i fjor. Jeg ble veldig imponert over ham i preseason-kampen vi spilte mot Celtic. Han er en god spiller som slår gode pasninger.

- Stammen i laget med Ashley Williams, Angel Rangel og Michel Vorm har vært strålende. Swansea er et godt lag, som har en filosofi på plass om gjennomsyrer klubben.

- Michu er en målscorer. Michael vil bidra med sitt, men har også en kar som Alan Curtis til å hjelpe seg, som har vært der i årevis.