Rodgers har snakket med Suso

Brendan Rodgers har snakket med Suso om hvilket ansvar han har som Liverpool-spiller, etter at spanjolen ble bøtelagt av fotballforbundet for en Twitter-kommentar.

Liverpool FC har akseptert straffen Suso fikk av fotballforbundet, og det har også spilleren selv. I den forbindelse har manager Rodgers, ifølge The Times, minnet Suso om hvilket ansvar han har når han bruker sosiale medier.

- Suso har akseptert at han begikk en feil og skrev noe som var fullstendig upassende, heter det i en uttalelse fra Anfield-klubben.

Susos Twitter-kommentar var en spøk rettet mot kompisen Jose Enrique, og sistnevnte forsvarer sin gode venn og synes reaksjonen fra fotballforbundet var i overkant streng.

- Det er utrolig at fotballforbundet kan gi min venn Suso en bot for en spøk mellom venner. Det var bare en vits, skriver Enrique på sin Twitter-konto.

Selv skrev Suso følgende på Twitter i går:

- Jeg ber ydmykt om unnskyldning dersom noen har blitt støtt av kommentarene jeg hadde til fotografiet av min lagkamerat Jose Enrique. Det var kun en spøk mellom oss to. Jeg skjønner at mitt ordvalg var svært uheldig, men det var ikke min intensjon å fornærme noen. Jeg ønsker igjen å be om unnskyldning dersom noen ble støtt.