Rodgers har transferkontroll

Brendan Rodgers påpeker at han har siste ord når det gjelder kjøp og salg av spillere. Den nye manageren har allerede et godt forhold til Liverpools eiere og administrerende direktør.

Brendan Rodgers er ivrig etter å få laget til å spille på en bestemt måte, men han er ikke under press til å signere enkelte spillere. Han jobber tett med administrerende direktør Ian Ayre.
- Det var et av nøkkelpunktene for meg da jeg kom hit, sier Brendan Rodgers til Sky Sports News om at det er han som har siste ord i overgangssaker.

- Jeg har tro på kommunikasjon, og det er meget viktig. Jeg har et meget godt arbeidsforhold til administrerende leder Ian Ayre. Vi snakker sammen daglig.

- De holder på med arbeidet når det gjelder å se på transfermålene vi ønsker å hente inn. Jeg er ganske avslappet i forhold til den type transfermål jeg ønsker å hente.

- Jeg har regelmessig kontakt med eierne, og det er meget viktig for meg, så det er en klar linje fra meg til eierne. Jeg liker å kommunisere med det, og det har vært bra så langt.