Rodgers imponert over Sterling

Brendan Rodgers ble meget imponert over Raheem Sterlings spill mot Manchester City, der 17-åringen spilte fra start i en Premier League-kamp for første gang.

- Unge spillere vil løpe gjennom piggtrådgjerder for deg, mens gamle spillere vil lete etter hullet i gjerdet eller bare snu ryggen til og ikke engang gå gjennom hullet. Du får friskhet med Raheem. Jeg liker slike spennende spillere. Han er en gutt som underholder deg, sier Rodgers til The Guardian.

- Nå får kanskje de unge spillerne gode muligheter, for vi har ikke like mye penger som våre rivaler. Jeg ønsker å innføre en filosofi i klubben som gjør at man kan hente spillere fra akademiet og inn på førstelaget. Vi ønsker å utvikle det denne klubben hadde i mange år, og utvikle unge gutter til toppspillere.

Rodgers har forkastet alle planer om å sende Sterling ut på lån inneværende sesong.

- Jeg må innrømme at jeg har sett ham utvikle seg enormt på kort tid. Han tar til seg mange av konseptene, og er god til å lytte til instruksjoner. Vanligvis ønsker vinger å gjøre sin egen greie. Taktisk blir han bedre for hver dag. Jeg er sikker på at han vil utvikle seg til å bli en meget god fotballspiller i løpet av noen få år. Vi må bare sørge for at vi tar presset av ham. Dersom vi kan hjelpe ham med å utvikle seg på riktig måte, tror jeg han vil bli en veldig god spiller for Liverpool.