Rodgers med støtte til Reina

Pepe Reina har hatt en vanskelig sesongstart med tabber mot Hearts, Arsenal og Norwich, men Brendan Rodgers gjentar at han har tillit til sisteskansen. Spanjolen fikk vist mot Udinese at han er en toppkeeper.

- Jeg kan ikke snakke høyt nok om Pepe. Han er en keeper som virkelig har imponert meg. Han er en god kar som kommer inn og jobber hardt hver dag, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Akkurat som alle de andre spillerne her forsøker han å forbedre seg og bli en bedre spiller. Pepe har vært her i en årrekke og har bevist hva han kan over lang tid.

- Nå tilpasser han seg til en ny stil, men dette er en måte å jobbe på som er perfekt for Pepe. Han kom opp gjennom systemet i Barcelona, så han forstår utmerket denne måten å spille på og hva jeg forsøker å gjøre.

- Han jobber meget hardt for å opptre best mulig i spillet sitt. Som lag må vi kvitte oss meg feilene vi gjør. Dersom vi kan gjøre det, vil alle dra nytte av det, inkludert Pepe.

Rodgers mener Reina viste sin klasse med en praktredning mot Udinese. Keeperen kastet seg ned og strakk seg ut i full lengde for å stoppe en heading fra Medhi Benatia. Mot Stoke holdt Reina buret rent for første gang i Premier League denne sesongen. Da foretok sisteskansen gode redninger på forsøk fra Charlie Adam og Michael Kightly.

- Headingen mot Udinese så ut til å være mål. Jeg tror alle på Anfield trodde at denne skulle gå inn. Men det var en vidunderlig reaksjon fra Pepe og en god arm som holdt den ute.

- Det er selvsagt stort press på enhver spiller når de spiller i en toppklubb, men det er i slike øyeblikk man virkelig ser hvem toppkeeperne er.