Rodgers om Coles fremtid

Brendan Rodgers påpeker at man får se hva som skjer de kommende månedene. Som vanlig handler det om spilletid og penger. Joe Cole selv gir ingen indikasjoner på klubbskifte.

Joe Cole var blant flere spillere - Stewart Downing, Jordan Henderson og Jose Enrique er de øvrige - som så ut til å kunne se seg om etter en ny klubb, men de har fått flere muligheter på laget senere tid. Om Joe Cole fremtid har Brendan Rodgers følgende å si.
- Jeg tar bare en kamp av gangen. Det finnes muligheter for alle spillerne. Det handler ikke bare om kampene. Hver spiller får en mulighet i hver kamp til å vise hva de duger til, sier Brendan Rodgers til Liverpool Daily Post.

- Joes inntreden på laget har dessverre blitt forstyrret etter kampen mot Young Boys, der han skapte et mål og scoret ett. Det er uheldig for ham fordi noen andre kommer inn og tar vare på muligheten.

- Joe må forsøke å bli stabil. Han er en fremragende fyr, og jeg føler med ham til tider. Han jobber så hardt og ønsker å gjøre det bra for klubben. Han er fortsatt Liverpool-spiller. Mens han er Liverpool-spiller, vil jeg jobbe så hardt som mulig med staben for å forsøke å gjøre ham så god som mulig.

- Hvis han ikke kommer til spille så ofte som han ønsker, så er det ikke annerledes enn for andre spillere. Spillere handler om spilletid og penger.  Men han er ikke noe problem, han er en god fyr, og vi får se hva som skjer de kommende månedene.

 Joe Cole gir ingen indikasjoner på at han ønsker å søke seg vekk fra Liverpool i januar.
- Jeg går på trening hver dag og gir alt. Det er alt jeg kan gjøre. Når jeg blir tatt ut, vil jeg gjøre en så bra jobb som mulig, sier Joe Cole til Liverpool Daily Post.

- Mitt eneste fokus er på neste kamp og forsøke å beholde plassen i troppen til kampen mot Aston villa. Vi skal forsøke å ta vår tredje seier på rad og bringe klubben fremover.

- Scoringen (mot West Ham) betydde mye for meg fordi den kom på et avgjørende tidspunkt i en viktig kamp. Slikt gir deg selvtillit.

- Det var vært vanskelige tider nylig, men jeg har scoret i de to seneste kampene, og jeg ønsker å holde den sekvensen gående hvis jeg kan.