Rodgers roser Henderson

Jordan Henderson har måttet finne seg i en benketilværelse i Premier League denne sesongen, men Brendan Rodgers gir inntrykk av at han er godt fornøyd med midtbanespilleren.

Jordan Henderson vil antagelig bli en av tre sentrale midtbanespillerne i startoppstillingen mot Anzhi.
- Jordan har en flott innstilling til spillet, og det hjelper hans læreprosess, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Han har fantastiske fysiske attributter, og jeg tror han kan score mål. Vi skal spille med tre midtbanespillere, og jeg tror han kan være en av disse.

- Hans appetitt for spillet er meget god. Han ønsker å lære. Denne perioden for ham handler om taktisk tilpasning til måten jeg jobber på.

- Det handler om høyt press uten ball, og jeg tror han kan klare det. Det gjelder også å tenke hurtig på banen, og det jobber han med hele tiden. Jeg har likt å jobbe sammen med ham.

- Han er en ung spiller som hadde mye da han var ung, og han har kommet til en stor klubb. Lucas er det beste eksemplet på hvordan det kan ta tid for en ung spiller å finne seg til rette i en stor klubb.

- Jordan spilte mange kamper i fjor, men det er en annerledes måte å arbeide på nå. Jeg liker ham virkelig. Han er en god kar. Forhåpentligvis kan vi få se det best av ham med tiden.