Rodgers savner killerinstinkt

Brendan Rodgers har vært opptatt å innføre sin filosofi mye ballinnehav, men håper at laget kan bli flinkere foran motstanderens mål.

Liverpool har bare scoret fire mål på fem ligakamper. Kampen mot Manchester United var kanskje sesongens beste opptreden hittil. De røde hadde stort spillemessig overtak, men slet igjen med å finne veien til nettmaskene.
- Jeg sa til dem i pausen at vi også må være effektive, sier Brendan Rodgers til Press Association.

- Vi må treffe mål. Det er ingen poeng i å komme inn i farlige områder og være strålende dersom vi ikke skyter. Du må skyte for å score, og det er noe vi vet at vi må forbedre.

- Det er ingen tilbakeholdenhet med å skyte, men det ligger i spillerens DNA, type spiller. Det er hva vi forsøkte å hente inn i sommer, men klarte ikke det.

- Så vi må klare oss med det vi har frem til januar og du kan hente inn en spesiell type spiller som kan hjelpe oss med det.

Brendan Rodgers ser fremgang i laget.
- Jeg synes vi har sett nok i laget til å se forbedring. Og det største for meg er å kontrollere og dominere. Vi dominerte og kontrollerte  mot United, et topp erfarent lag, så det er et stort øyeblikk fra da jeg kom hit.