Rodgers tror på ny kontrakt for Sterling

Brendan Rodgers gjentar at han føler seg trygg på at Raheem Sterling kommer til å signere ny kontrakt med Liverpool.

- Jeg tror det kommer til å bli ganske rett frem. Det vil bli løst. Det kommer ikke til å bli noe problem, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse ifølge skysports.com.

- Jeg tror Raheem, hans representanter og hans familie vet at dette er den beste klubben han kan være i når det gjelder hans utvikling både kortsiktig og langsiktig.

Sterling har fint tatt steget opp til Liverpools førstelag og Englands landslag.
- For å være ærlig har jeg blitt overrasket. Du vet aldri med unge spillere. Jeg tror det største du kan gjøre med unggutter er å gi dem en sjanse så lenge de viser daglig at de fortjener den muligheten. Det har vært tilfelle med Raheem siden jeg kom hit.
 
- Han har blitt bedre, og det er all ære til ham fordi han ønsker å forbedre seg og bli en bedre spiller.

- Taktisk gjør han det bedre hele tiden. Jeg tror alle knyttet til Liverpool kan være stolt av hans i opptreden med England.

- Å få slik erfaring, spille ved siden av typer som Ibrahimovic og se dem på nært hold og hvordan de opererer kan bare gjøre en spiller bedre.

- Han har tjent retten til å være der. Han har vært en av beste unge spillere i landet denne sesongen. Han er en reell trussel og er dynamisk, men han har mye å forbedre. Det lover forhåpentligvis godt først og fremst for Liverpool, men også for landslaget.