Rodgers tror på spennende andre halvdel

Foran en hektisk jule- og nyttårsuke, tror Liverpools manager at gradvis fremgang kan være grunnlaget for at de røde får en spennende avslutning av sesongen.

- Jeg synes vi var fremragende mot Fulham, sier Brendan Rodgers til Liverpool Echo. Manageren vil i ettermiddag for øvrig ha sin pressekonferanse foran kampen mot Stoke 2.juledag.

- Jeg visste vi ville få en reaksjon da vi har ærlige spillere her, som arbeider hardt hver eneste dag.

- Det var virkelig tilfredsstillende. På en måte var det ironisk at dette var den første uka, med unntak av landskampsopphold, hvor vi har hatt mulighet til hva jeg vil kalle for en hel uke med formasjonstrening.

- Jeg har alltid sagt at dersom du har et godt press, da vil du også ha et godt pasningsspill. Jeg synes vårt press mot Fulham hadde et virkelig høyt nivå.

- Fulham er et godt lag, mem koordinasjonen i vårt spill og hvor klokt vi la press på ballfører var utmerket, og det gir deg igjen muligheten til å spille.

- Hans reaksjon, slik den har vært for Jose Enrique og en eller to spillere til, har vært glimrende, fortsetter manageren om det oppsvinget i form som Stewart Downing har hatt.

- Hvis han fortsetter å spille slik da vil han ikke reise noen steder, han vil fortsatt være på laget.

- Hvis en ser utover hva som skjedde siste kamp, da synes jeg at vi gradvis har blitt bedre. Du kan se at det har blitt mer selvtillit i laget.

- Hvis vi kan fortsette fremgangen, da bør det bli en virkelig spennende andre halvdel av sesongen for oss.

- Vi har fire kamper nå i rask rekkefølge, slik at vi vil få spillerne hurtig kampklare og sørge for at vi har en utmerket mulighet til å plukke poeng og komme oss framover.