Rodgers tror på spillerkjøp

Brendan Rodgers uttalte i dag at man har tro på at Liverpool vil kunne hente et par forsterkninger tidlig på nyåret, etter at man gikk glipp av et par kjøp i august.

Det er ingen hemmelighet at Daniel Sturridge og Tom Ince synes å være på vei til Anfield. Sturridge skal ha gjennomført sin legetest i går med tanke på en overgang i nærheten av £12M fra Chelsea, mens 20-årige Ince ventes å bli hentet tilbake til de røde for et beløp i størrelsesorden £4M.

Brendan Rodgers ønsket ikke på dagens pressekonferanse å komme inn på navn, men ga uttrykk for tro på at forsterkninger ville være klare tidlig neste måned.

- Det har vært mye skriverier i avisene og det vil det fortsatt være, men jeg kommer ikke til å snakke om nye spillere før de eventuelt har skrevet under. Det jeg kan si er at ingen som kommer til denne klubben vil kunne forlange hvor på banen de skal spille.

- Vi har tro på at vi skal greie å kunne gjøre forretninger tidlig i januar.

- Det vil ikke bli mange kjøp, men vi håper å få inn en eller to spillere som kan gjøre en forskjell og som vi kanskje gikk glipp av i slutten av august.