Rodgers utelukker ikke utlån

Daily Telegraph har intervjuet Brendan Rodgers om situasjonen til Andy Carroll. Liverpool-manageren utelukker ikke at den store spissen kan bli lånt ut.

- Det er noe jeg må vurdere. Jeg må være ærlig omkring dette. Jeg kan ikke sitte her og si at jeg aldri vil låne ut en spiller, og så møter jeg pressen på nytt om to uker og dere påpeker at jeg sa jeg ikke ville la dem gå. Det er flere aspekter ved det å låne ut spillere. Vil det være nyttig for klubben? Det er det viktigste, siteres Rodgers.

- Når en spiller blir lånt ut – og da snakker jeg generelt, og ikke bare om Andy - kan det gavne klubben på lang sikt. Spillerne får kamperfaring, og de kommer tilbake som bedre spillere med mer selvtillit. De vil utvilsomt ha mer selvtillit enn om de sitter på benken i store deler av sesongen. Så begge parter kan ha nytte av det. Men klubben må ha nytte av det, og det vil jeg bedømme.

- Med tiden vil vi se om Andy og de andre spillerne inngår i mine planer. Det er min jobb å vurdere det. Det er visse spillestiler og systemer som passer alle spillere, og som medfører at de blomstrer. Andy er ikke annerledes enn de andre spillerne jeg har her. De har kanskje evnene men ikke mentaliteten som kreves for å spille. Andy er en fin type. En god gutt. Vi får se hvordan gruppen utvikler seg.