Rodgers vil ha Sigurdsson

Liverpools nye manager Brendan Rodgers bekrefter at dersom Gylfi Sigurdsson ikke sluttfører sin overgang til Swansea, da er han klar til å hente ham til Anfield.

Formann i Swansea, Huw Jenkins, og Brendan Rodgers skal ha en muntlig avtale om at Rodgers ikke skal komme tilbake til Liberty Stadium for å prøve å hente spillere det nærmeste året.

Noe av det siste Brendan Rodgers gjorde for de helhvite var å bidra til at Swansea og Hoffenheim avtalte en overgang for Gylfi Sigurdsson på £6,8M. Man forhandlet også om de personlige betingelsene til den 22-årige islendingen som hadde suksess på utlån til Swansea, og som tidligere også har spilt under Rodgers i Reading.

Avtalen er imidlertid ikke sluttført, og Brendan Rodgers bekrefter at han er klar til å hente spilleren til Liverpool dersom den offensive midtbanespilleren ikke skriver under kontrakten som ligger klar i Swansea.

- Hvis han blir tilgjengelig på markedet, vil jeg være interessert, sier Liverpools nye sjef til Daily Telegraph.

- Først må han snakke med Swansea, da han hadde en god periode der. Da jeg tidligere snakket med formannen (Huw Jenkins) og fortalte at jeg skulle til Liverpool, da nevnte jeg samtidig at årsaken til at Gylfi kom til Swansea var fordi jeg var manager.

- Jeg sa til Huw at dersom jeg snakker med unggutten vil jeg utvilsomt sørge for at han snakker med den nye manager i Swansea, og hvis han ikke er komfortabel med hvem det nå måtte bli og blir ledig på markedet, da vil jeg se på situasjonen.