Rodgers vil satse på ungdommen

Brendan Rodgers avslører at han ikke er fremmed for å gi Liverpools unge spillere sjansen på førstelaget.

- Dersom spillerne er gode nok, er de gamle nok. Jeg har likt det jeg har sett fra et par av de unge spillerne vi har hatt med oss på trening de siste dagene. De vil være med oss på Melwood denne uken også, siteres Rodgers av Click Liverpool.

- Jeg har snakket mye med Frank McParland om akademistrukturen. Jeg tar med meg Pep Segura til USA, så jeg kan lære litt fra hans arbeid og det han gjør. Min visjon gjelder ikke kun førstelaget. Det er en modell og en filosofi som vi skal systematisere gjennom hele fotballklubben. Får vi en mulighet til å gi de unge spillerne en sjanse, vil vi slippe de til.

- Forhåpentligvis vil klubben dra nytte av at jeg har trent unge spillere i mange år. Det handler om timing, og når du setter unge spillere inn på laget. Suso er en spiller jeg har hørt mye om, og som blir beskrevet som svært talentfull. Forhåpentligvis konkluderer jeg med det samme når jeg begynner å jobbe med ham, og jeg håper han også har en sterk mentalitet. Har han det, vil han ha en sjanse.

- Jeg ønsker teknisk begavede spillere som også er modige når de har ballen. Til det kreves det en sterk psyke. Det er hva jeg ser etter både hos juniorspillerne og seniorspillerne.