Rodriguez tilgjengelig etter fotskade

Maxi Rodriguez har ikke vært i troppen siden FA-cupseieren mot Manchester United. Kenny Dalglish kan avsløre at spilleren har slitt med en fotskade. Alle utenom Lucas er tilgjengelig.

Maxi Rodriguez ble denne uken tatt ut i Argentinas landslagstropp til privatlandskampen mot Sveits senere i måneden til tross for at han verken har vært på banen eller benken for Liverpool siden FA-cupseieren mot Manchester United for tre uker. Midtbanespilleren har vært ute med en fotskade, men spilleren er tilgjengelig til oppgjøret mot Brighton.
- Maxi er tilbake i trening. Han fikk et spark i foten. Han har kommet med i Argentinas tropp, så det er bra for ham, sier Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post.

Bortsett fra Lucas Leiva har Kenny Dalglish en skadefri tropp, inkludert ungguttene Jon Flanagan og Jack Robinson. Duoen har spilt Liverpools to seneste reservelagskamper.
- Alle spillerne er i tankene dine dersom de er skadefrie, selv Flanno og Jack Robbo. Vi har måttet være forsiktige med Flanno ettersom han har hatt en skade, men han er tilbake i bildet.

Ifølge Liverpool Daily Post forventes det at Luis Suarez blir å se i startoppstillingen mot Championship-klubben Brighton i 5. runde av FA-cupen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken