Rossiter kunne heve Victory Shield

Liverpools Jordan Rossiter kunne i kveld som kaptein for England U16 heve Victory Shield 2012 i triumf, etter at England U16 slo Skottland U16 1-0 på Pirrelli Stadium i Burton i den siste kampen i turneringen.

Liverpool-duoen Jordan Rossiter og Tom Brewitt var begge i startoppstillingen til England i kveldens kamp. Kaptein Rossiter var frempå med et godt avslutningsforsøk etter 22 minutters spill, men Skottlands keeper reddet. Tolv minutter ut i andre omgang ble midtstopper Brewitt belønnet med gult kort for en felling på Calvin Miller. Begge Liverpool-spillerne var på banen hele kampen.

Avgjørelsen falt fire minutter på overtid, da innbytter Giorgio Rasulo satte inn engelskmennenes seiersmål foran 2 126 tilskuere i Burton.

Dermed vant England Victory Shield for tolvte året på rad. Irland fulgte på andreplass, Skottland på tredje og Wales på fjerde.